ATAKs Fødselsdagsløb 2022

På søndag er tiden endnu en gang kommet til at køre de indledende afdelinger til ATAKs Fødselsdagsløb. Det sker som altid på Jydsk Væddeløbsbane og i år er det blevet til 3 store felter, hvor i alt 34 heste kæmper om de attraktive finalepladser.

Voucher til alle deltagere i ATAKs Fødselsdagsløb Indl. afdelinger

Igen i år har Hunden og Hestens Helse valgt at støtte op om ATAKs Fødselsdagaløb. I år betyder denne støtte blandt andet, at der til alle deltagere i de indledende afdelinger vil være en 10% rabat voucher, der kan bruges i forbindelse med køb ved Hestens og Hundens Helse, enten online via deres webshop www.hestenshelse.dk eller i deres fysiske butik.
I vil finde denne voucher på jeres nummerskilt.

Tutten inviterer på sejrsmiddag

Som altid bakker Anita og Tutten op om aktiviteterne på Jydsk Væddeløbsbane og i forbindelse med ATAKs Fødselsdagsløb byder Anita på sejrsmiddag til såvel vinderne af de indledende samt vinderne af hhv. finale og trøstfinale.
Det gør hun via sit sponsorat af 5 gavekort til middag for 2 inkl. drikkevarer.
Derudover vil der til den vindende kusk i hver af de indledende afdelinger være ærespræmie, ligesom der til de 3 bedst placerede hestes ejer vil være gavekort udsat af ATAK.

Røntgenklinikken præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb 2022

Captainhaselhof_Be
Sidste års vinder Captainhaselhof Be med Kim Madsen. Foto: Ole Hindby

Arbejdet frem mod finaledagen lørdag den 24. september 2022 kl. 18.30 er fortsat i gang og vi har derfor endnu ikke mulighed for at melde den endelige præmiesum i såvel finale som trøstfinale ud. Dog garanterer vi en bred præmieuddeling, så alle deltagere i ATAKs Fødselsdagsløb – Finale er sikret en præmie på min. 1.000 kr., mens alle deltagere i ATAKs Fødselsdagsløb – Trøstfinale er garanteret en præmie på min. 750 kr.

Derudover har vi i år fået en ny sponsor i form af Kop & Kande Skanderborg, der sponsorer ærespræmierne til de 2 finaleløb, så der i år vil være ærespræmie til såvel vindende kusk som vindende hests ejer.

Muleposerne, der blev uddelt til finaledeltagerne sidste år, blev taget så godt imod, at vi har valgt at gentage denne succes. Derfor vil der igen i år være en mulepose til hver finaledeltager takket været et sponsorat af 50 muleposer fra Sportstrykkeriet. I muleposerne vil der bl.a. være foderprøver fra Urtefarm, ligesom der vil være en sandwich og vand sponsoreret af Møller Gastronomi.

Expo Lane
Sidste års vinder af ATAKs Fødselsdagsløb – Trøstfinale og ’Flotteste ekvipage på dagen’ Expo Lane og Emil Mæhlisen. Foto: Ole Hindby

Et andet af sidste års tiltag, vi gentager i år er konkurrencen ”den flotteste ekvipage på dagen” på tværs af de to finaleløb. Sidste års dommer Vagn Honum er ikke til stede på løbsdagen i år, så han har overrakt stafetten til sin kollega Søren Aaen, der dermed bliver dette års dommer. Så husk at pudse støvlerne, vask vognen og shine hesten op.

Igen i år har ATAKs Fødselsdagsløb Røntgenklinikken som hovedsponsor. Fra bestyrelsen skal der lyde en tak til dem såvel som vores øvrige sponsorer og støtter til ATAKs Fødselsdagsløb 2022:

Gårdejer Hans Nielsens Fond
Frisør Elsebeth Olsen
Kludemanden
Ry Hestepraksis v/Lise Kousgaard
Sporsttrykkeriet
Horsedoc
Urtefarm
Veidelands
Jydsk Væddeløbsbane
Hesten og Hundens Helse
LH Foder
Kop & Kande Skanderborg
Møllers Gastronomi
Tutten

Højgård Hesteklinik støtter igen Formløbet på finaledagen

Alf Østervang
Sidste års vinder af Højgård Hestekliniks Formløb Alf Østervang og Mathias Jensen. Foto: Ole Hindby

Takket være et sponsorat fra Højgård Hesteklinik har vi igen i år mulighed for at give formløberne lidt ekstra at løbe om på finaledagen.
Her vil der til vindende hest være dækken, mens der vil være ærespræmie til vindende kusk. Til de 3 bedste placerede hestes ejer vil der være gavekort til Højgård Hesteklinik.

Skriv et svar