Fællestræning på JVB

Aflyst
Aflyst

Lørdag d. 15juni med løbsstart kl. 09.30 afholdes der fællestræning på Jydsk Væddeløbsbane arrangeret af Aarhus Travklub og ATAK. 

Der vil afhængig af tilmeldingerne bliver kørt to løb efter hhv. 1.40 og 1.30 samt redet et monteløb. 

Der bliver en master i hvert løb. Denne ses på startlisten. Der køres/rides i et samlet felt hele vejen, dog med frit tempo de sidste 500 meter. 

Alle løb afvikles med voltestart og grunddistancen 2300 m. Der køres/rides med hjelm og sikkerhedsvest. Al deltagelse sker på eget ansvar.  

Hvis man ønsker at deltage i træningsdagen, skal man tilmelde sig senest mandag d. 10. juni kl. 12.00.

Tilmeldning

Tilmeldingen sker til Anne-Marie Kjær på sms 30572445 eller på mail til annemarienk@hotmail.com. Tilmeldingen skal indeholde hest, kusk/rytter samt løb. Skriv gerne, hvis der er noget, der skal tages hensyn til, fx hvis man ikke ønsker at føre volte op. 

Det er et krav, at deltagende heste er vaccineret. 

Træningsdagen gennemføres kun ved mindst 16 tilmeldte ekvipager. 

Træningsdagen arrangeres af frivillige kræfter og for at få dagen gennemført, er det nødvendigt, vi alle bidrager. Derfor opfordrer vi alle til at byde ind med en hjælpende hånd. Så har du mulighed for at hjælpe med at trække snor, være starter for en dag eller hjælpe til med andet, bedes du også give besked om dette til Anne-Marie Kjær. 

Tidsplan

Torsdag d. 13juni vil tidsplanen/startlisten for dagen blive offentliggjort på hjemmesiderne jvb-aarhus.dk og aatak.dk, samt på ATAK’s facebookside. Hjælpere vil ligeledes modtage info om tildelte opgaver samtidig. 

Vi håber på stor opbakning til dagen. 

Med venlig hilsen

Bestyrelserne for Aarhus Travklub og ATAK

Skriv et svar