Fællestræning på JVB

Træningsdagen september 2023
Træningsdagen september 2023

Lørdag d. 9. december med løbsstart kl. 11.00 afholdes der fællestræning på
Jydsk Væddeløbsbane arrangeret af Aarhus Travklub og ATAK. 

Der vil afhængig af tilmeldingerne blive kørt to løb efter hhv. 1.40 og 1.30 samt redet et monteløb. Derudover er Thomas Bonde klar med startbilen, efter de tre løbs afvikling, hvor der vil blive kørt prøvestarter, såfremt der er opbakning til dette. Det står folk frit for efterfølgende at køre i en gruppe. Samme tilmeldingsfrist som til træningsløbene. 

I travløbene vil Henrik Lønborg være master og der køres samlet hele vejen, dog med frit tempo de sidste 500 meter. I monteløbet vil der ligeledes være en master, hvem dette vil være bliver meldt ud sammen med startlisterne. Også her rides der i samlet felt med fri fart de sidste 500 meter.

Alle løb afvikles med voltestart og grunddistancen 2300 m. Der køres/rides med hjelm og sikkerhedsvest. Al deltagelse sker på eget ansvar.  

Det står frit for om man vil køre i sulky eller langvogn. Der laves volter med maks. 3 heste i hver volte. 

Hvis man ønsker at deltage i træningsdagen, skal man tilmelde sig senest tirsdag d. 5. decemberkl. 12.00. Tilmeldingen sker til Anne-Marie Kjær på sms 30 57 24 45 eller annemarienk@hotmail.com

Tilmeldingen skal indeholde hest, kusk/rytter samt løb.

Træningsdagen arrangeres af frivillige kræfter og for at få dagen gennemført er det nødvendigt vi alle bidrager. Derfor opfordrer vi alle til at byde ind med en hjælpende hånd, så har du mulighed for at hjælpe med at trække snor eller være starter for en dag, bedes du gøre opmærksom på dette i forbindelse med tilmeldingen.

Efter sidste løbs afvikling inviterer Ole Erikson sammen med Aarhus Travklub og ATAK til æbleskiver og gløgg i Tutten. For medlemmer af ATAK eller Aarhus Travklub samt frivillige hjælpere vil der være mulighed for at få serveret 4 æbleskiver og et glas gløgg/øl/sodavand gratis. Såfremt man ønsker flere æbleskiver eller gløgg/øl/sodavand er det for egen regning.

For øvrige er prisen 50 kr.

Af hensyn til bestilling af æbleskiver bedes I ved tilmelding gøre opmærksom på, hvor mange I deltager i det efterfølgende arrangement. 

Torsdag d. 7december vil tidsplanen for dagen bliver offentliggjort på hjemmesiderne jvb-aarhus.dk og aatak.dk. Hjælpere vil ligeledes modtage info om tildelte opgaver samtidig. 

I forbindelse med det efterfølgende arrangement vil der blive trukket lod om en god flaske rødvin skænket af Jørn Stæhr til en af de deltagende ekvipager i hvert af de tre løb. 

Vi håber på stor opbakning til dagen. 

Med venlig hilsen

Bestyrelserne for Aarhus Travklub og ATAK

Skriv et svar