Information vedr. EM for kvinder

Vi har modtaget denne skrivelse fra FDTs formand Jørgen B. Pedersen

HEJ ALLE

Da jeg fik en forespørgsel fra ATAK, om det var i orden med at de udtog, den oftest sejrende kvindelig kusk på hjemmebanen i 2018, som var Christina K Jørgensen med 4 sejre på JVB, var mit svar Ok.

Jeg havde set på statistikkerne, om hun havde vundet de 10 sejre, som er kravet til deltagelse. Christine havde vundet 11 sejre på det tidspunkt inc monté. Det viser sig nu, efter en opfordring, ved en ekstra undersøgelse, at hun havde 2 monté sejre. Desværre havde jeg overset den ene monté sejr.

Jeg har forespurgt FEGAT om dispensation, angående den manglende sejr i sulkyløb. Svaret var nej.

Jeg er ked af det, specielt på Christinas vegne, der havde en EM-deltagelse i udsigt. Jeg skal indrømme, at det er for dårligt at mig, ikke at være mere omhyggelig, Christine havde på dette tidspunkt lige vundet 2 løb i januar, og da deadline for sejrene, først ville være en gang i maj, gjorde jeg ikke mere ud af det.

Så derfor har jeg kontaktet ATAK, om de kan finde en erstatning.

Jeg har fået henvendelse om at Anette Uglebjerg, deltager i stedet for Christina.

Hilsen og undskyld bøvlet

FDTs formand

Jørgen B Pedersen