Startmelding til Fødselsdagsløbets indledende afdelinger nærmer sig

JVB

Husk startmeldingen til ATAKs indledende afdelinger er mandag d. 30. august.

Forhøjede præmier i indledende afdelinger

Fredag d. 3. september køres de indledende afdelinger til dette års udgave af ATAKs Fødselsdagsløb præsenteret af Røntgenklinikken. Vi har allerede oplevet stor opbakning til løbet og håber denne opbakning fortsætter så vi kan få nogle flotte felter til både de indledende som finale og trøstløbet. 

Sport og Udvikling har i år været ude og støtte løbet, så der i år er en præmiesum på 20.000 kr. i de indledende afdelinger med halvdelen til vinderen og præmier til de 6 første. Derudover er det i trøstløbet ligeledes forhøjet præmie i forhold til sidste år, så der her er 25.000 at køre om. Finalepræmiesummen er endnu ikke fastsat, men vi har oplevet god opbakning fra sponsorerne og arbejdet med at finde sponsorer er endnu ikke stoppet.  

Røntgenklinikken præsentere ATAKs Fødselsdagsløb 2021

Såvel de indledende afdelinger som finalen præsenteres i år af Røntgenklinikken, mens trøstløbet præsenteres af Hans Nielsens Mindefond. Udover disse bakker følgende sponsorer også op om løbet:

FS Horseboxes 

Frisør Elsebeth Olsen 

Kludemanden 

Ry Hestepraksis v/Lise Kousgaard

John Christensen

Krafft

Sportstrykkeriet

Horsedoc

Smagsrummet

Hestens Helse

LH Foder

Udover ovenstående sponsorer sponsorerer Urtefarm smagsprøver til samtlige startende heste i finale og trøstfinalen mandag d. 20. september. 

Finaledagen sætter amatørerne i fokus i samarbejde med Højgård Hesteklinik

Det bliver ikke kun de kvalificerede til hhv. ATAKs Fødselsdagsløb og Trøstfinalen, der får lidt ekstra at køre om. På finaledagen bakker Højgård Hesteklinik op om bredden i vores sport og sponsorerer formløbet så der er gavekort på hhv. 1.000 kr. – 500 kr. – 500 kr. til Højgård Hesteklinik til ejerne af de 3 førstplacerede heste. Derudover vil der ligeledes være dækken til vindende hest samt ærespræmie til vindende kusk. 

Til alle vores sponsorer skal der lyde en stor tak for opbakningen. 

Skriv et svar