Fællestræning på JVB Lørdag d. 13. april 2024

Træningsdagen september 2023

Lørdag d. 13. april 2024 med løbsstart kl. 10.30 afholdes der fællestræning på Jydsk Væddeløbsbane arrangeret af Aarhus Travklub og ATAK. 

Der vil afhængig af tilmeldingerne bliver kørt to løb efter hhv. 1.40 og 1.30 samt redet et monteløb. 

Der bliver en master i hvert løb. Denne ses på startlisten. Der køres/rides i et samlet felt hele vejen, dog med frit tempo de sidste 500 meter. 

Alle løb afvikles med voltestart og grunddistancen 2300 m. Der køres/rides med hjelm og sikkerhedsvest. Al deltagelse sker på eget ansvar.  

Hvis man ønsker at deltage i træningsdagen, skal man tilmelde sig senest mandag d. 8. april kl. 12.00.

Tilmeldingen sker til Charlotte Gregersen på sms 26259279 eller charlotteskjoedt@hotmail.com

Tilmeldingen skal indeholde hest, kusk/rytter samt løb. Skriv gerne, hvis der er noget, der skal tages hensyn til, fx hvis man ikke ønsker at føre volte op. 

Træningsdagen gennemføres kun ved mindst 16 tilmeldte ekvipager. 

Træningsdagen arrangeres af frivillige kræfter og for at få dagen gennemført, er det nødvendigt, vi alle bidrager. Derfor opfordrer vi alle til at byde ind med en hjælpende hånd. Så har du mulighed for at hjælpe med at trække snor, være starter for en dag eller hjælpe til med andet, bedes du også give besked om dette til Charlotte Gregersen. 

Efter sidste løbs afvikling inviterer Aarhus Travklub og ATAK til spisning i Tutten, hvilket vilvære gratis for medlemmer af ATAK, Aarhus Travklub samt frivillige hjælpere. Nærmere info herom vil blive meldt ud sammen med startlisten, ligesom prisen for øvrige deltagere også vil bliveoplyst her.

Såfremt I ikke ønsker at deltage i det efterfølgende arrangement, skal I gøre opmærksomme på dette i forbindelse med tilmeldingen af hensyn til bestilling af mad og drikke.

Torsdag d. 11. april vil tidsplanen/startlisten for dagen bliver offentliggjort på hjemmesiderne jvb-aarhus.dk og aatak.dk, samt på ATAK’s facebookside. Hjælpere vil ligeledes modtage info om tildelte opgaver samtidig. 

Vi håber på stor opbakning til dagen. 

Med venlig hilsen

Bestyrelserne for Aarhus Travklub og ATAK

Skriv et svar