Fællestræning på JVB

JVB-Træning
JVB-Træning

Lørdag d. 2. september med løbsstart kl. 11.00 afholdes der fællestræning på Jydsk Væddeløbsbane arrangeret af Aarhus Travklub og ATAK. 

Der vil afhængig af tilmeldingerne bliver kørt to løb efter hhv. 1.40 og 1.30 samt redet et monteløb. 

I travløbene vil Henrik Lønborg være master og der køres samlet hele vejen, dog med frit tempo de sidste 500 meter. I monteløbet vil der ligeledes være en master, hvem dette vil være bliver meldt ud sammen med startlisterne. Også her rides der i samlet felt med fri fart de sidste 500 meter.

Alle løb afvikles med voltestart og grunddistancen 1800 m. Der køres/rides med hjelm og sikkerhedsvest. Al deltagelse sker på eget ansvar.  

Hvis man ønsker at deltage i træningsdagen, skal man tilmelde sig senest tirsdag d. 29. august kl. 12.00.

Tilmeldingen sker til Anne-Marie Kjær på sms 30 57 24 45 eller annemarienk@hotmail.com

Tilmeldingen skal indeholde hest, kusk/rytter samt løb.

Træningsdagen arrangeres af frivillige kræfter og for at få dagen gennemført er det nødvendigt vi alle bidrager. Derfor opfordrer vi alle til at byde ind med en hjælpende hånd, så har du mulighed for at hjælpe med at trække snor, være starter for en dag eller styre startkommandoen i dommertårnet bedes du gøre opmærksom på dette i forbindelse med tilmeldingen eller til Rikke Knudsen på sms 22 80 70 79 eller mail aatak@outlook.dk

Efter sidste løbs afvikling inviterer Stald Rosenvang sammen med Aarhus Travklub og ATAK til grillarrangement i Tutten. Her vil alle deltagere samt frivillige hjælpere få serveret to pølser med brød samt en vand/øl. Såfremt I ikke ønsker at deltage i den efterfølgende arrangement skal I gøre opmærksomme på dette i forbindelse med tilmeldingen af hensyn til bestilling af mad og drikke. 

Torsdag d. 31. august vil tidsplanen for dagen bliver offentliggjort på hjemmesiderne jvb-aarhus.dk og aatak.dk. Hjælpere vil ligeledes modtage info om tildelte opgaver samtidig. 

Vi håber på stor opbakning til dagen. 

Med venlig hilsen

Bestyrelserne for Aarhus Travklub og ATAK

Skriv et svar