Super Mento sigtede mod stjernerne

Super Mento og Nikoline Nikolajsen på æresrunde efter sejren i DTC – sigter mod stjernerne.

Århusianske Super Mento blev sidste løbsdag vinder af DTC – sigter mod stjernerne.

I Grand Prix weekenden – søndag var der 13 ekvipager til start i DTC – sigter mod stjernerne. Super Mento havde 40 m tillæg i det 1800 m lange løb. Med 750 m igen angreb 38-oddseren og trods 3 spor resten af vejen var Super Mento trænet af Dennis Nikolajsen og kørt af datteren Nikoline Nikolajsen i stand til at vinde let i tiden 16.8. Det var en rørt Nikoline, der efter løbet kunne fortælle, at det var ”far”, som havde varmet Super Mento op, da vallakken var noget voldsom. Aarhus Trav Amatørklub ønsker tillykke med sejren.

På fredag skal Nikoline og Super Mento forsøge at gentage succesen. Trods den flyvende afslutning senest er Nikoline dog ikke sikker på, at det bliver til en ny sejr for ekvipagen, der ellers har taget 13 sejre sammen og vist sig alsidige idet det er blevet til både sejre i sulky- og monteløb. I alt er det blevet til 15 sejre for Super Mento – alle i regi Dennis og Nikoline Nikolajsen.

Forventningerne til fredagens start er at det nok bliver svært at gentage sejren fra sidst, og der er risiko for galop fra start. Men der bliver fra stalden meldt, at Super har taget starten fint, så undgår han startgalop og får et godt løb, er han måske en lille triochance.