ATAKs Fødselsdagsløb Finale 2022

For en uge siden blev de indledende afdelinger til ATAKs Fødselsdagsløb 2022 kørt og de kvalificerede heste til hhv. Røntgenklinikken præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb Finale og Sportstrykketiet præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb Trøstfinale fundet.
Nu er sponsorarbejdet også afsluttet og vi kan derfor endeligt melde præmiesummerne ud, som der køres om i finaleløbene, der afvikles lørdag den 24. september 2022 kl. 18.30 på Jydsk Væddeløbsbane.

præmiesum

Røntgenklinikken præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb Finale

I ATAKs Fødselsdagsløb Finale køres der igen i år om en samlet finalepræmiesum på 90.000 kr. På baggrund af de tilbagemeldinger vi fik fra de aktive i forbindelse med finalen sidste år, har vi i år lagt vægt på, at sikre en bred fordeling af den samlede finalepræmiesum på 90.000 kr. Derfor ser dette års fordeling ud som nedenfor:

40.000 – 20.000 – 13.000 – 8.000 – 5.000 – 4.000
Til øvrigt startende heste i finalen vil der være 1.000 kr.

Til Røntgenklinikken præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb Finale har nedenstående heste opnået kvalifikation*:

Sportstrykkeriet præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb Trøstfinale

I ATAKs Fødselsdagsløb trøstfinale køres der i år om en samlet præmiesum på 30.000 kr., med nedenstående fordeling:
12.500 – 7.500 – 4.000 – 3.000 – 2.000 – 1.000
Til øvrigt startende heste i trøstfinalen vil der være 750 kr.

Til Sportstrykkeriet præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb Trøstfinale har nedenstående heste opnået kvalifikation*:

Super Mento

Husk der skal startmeldes til begge løb. Startmelding skal ske senest tirsdag den 20. september 2022 inden kl. 11.00 på telefon 8881 1222 eller mail kp@danskhv.dk

*Vi gør opmærksom på, at listerne ikke er officielle lister, og der tages forbehold for fejl.

Husk konkurrencen ”den flotteste ekvipage på dagen”
Sidste års tiltag med konkurrencen ”den flotteste ekvipage på dagen” på tværs af de to finaleløb gentages i år. Sidste års dommer Vagn Honum er ikke til stede på løbsdagen i år, så han har overrakt stafetten til sin kollega Søren Aaen, der dermed bliver dette års dommer.
Så husk at pudse støvlerne, vask vognen og shine hesten op.
Til vinderen af konkurrencen vil der være fleecedækken, bandager og selepude sponsoreret af Veidelands.

Muleposer til alle finaledeltagerne
Muleposerne, der blev uddelt til finaledeltagerne sidste år, blev taget så godt imod, at vi har valgt at gentage denne succes. Derfor vil der igen i år være en mulepose til hver finaledeltager takket været et sponsorat af 50 muleposer fra Sportstrykkeriet. I muleposerne vil der bl.a. være foderprøver fra Urtefarm, ligesom der vil være en sandwich og vand sponsoreret af Møller Gastronomi.

Bred uddeling af ærespræmie
ATAKs Fødselsdagsløb er igen i år blevet med ærespræmier sponsoreret af LH Foder, Hesten og Hundens Helse samt Veidelands, der gør, at der vil være ærespræmie til de 5 bedst placerede i de to finaleløb.

Vi gør opmærksom på, at præmierne til ikke-vindende ekvipager kan hentes på banens kontor ved Jette.

Tak til alle vores sponsorer og støtter til ATAKs Fødselsdagsløb 2022
Fra bestyrelsen skal der lyde en stor tak til dette års sponsorer, der har gjort det muligt igen i år at køre om en finalepræmiesum på 90.000 kr. samtidig med præmiesummen i trøstløbet også er blevet hævet. En tak skal der også lyde til løbets øvrige støtter, der har bakket op med ærespræmier.