Så er startlisterne til ATAKs Fødselsdagsløb 2022 klar

Løbsdagen indledes med et SU-Monteløb – Formløb med 7 ekvipager til start. Vanen tro i SU-løbene er der ærespræmie til vindende rytter udsat af ATAK 🎁

1_lob

I dagens 6. løb køres Sportstrykkeriet præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb 2022 – Trøstfinale med 11 ekvipager på startlisten.

I dette løb vil der være ærespræmie til vindende kusk og ejer sponsoreret af Kop&Kande Skanderborg samt blomster 💐Derudover vil der til vindende kusk være gavekort til Cafe “Tutten” Jysk Væddeløbsbane, til vindende hests ejer være pokal 🏆 samt dækken til vindende hest.

6_lob_Trost

Røntgenklinikken præsenterer ATAKs Fødselsdagsløb 2022 – Finale køres i dagens 8. løb, hvor der er fuldt hus med de 12 kvalificerede heste til start.
I dette løb vil der ligeledes være ærespræmie til vindende kusk og ejer sponsoreret af Kop&Kande Skanderborg samt blomster 💐Derudover vil der til vindende kusk være gavekort til Cafe “Tutten” Jysk Væddeløbsbane, til vindende hests ejer være pokal og vandrepokal 🏆 samt dækken og krans til vindende hest.

8_lob_Finale

Dagen afsluttes med Højgård Hestekliniks Formløb med hele 15 ekvipager til start. I dagens formløb vil der være ærespræmie til vindende kusk, dækken til vindende hest samt gavekort til Højgård Hesteklinik til de 3 bedst placerede hestes ejer.

10_lob

Igen i år vil ‘Den bedst udseende ekvipage’ blive kåret på tværs af de to finaleløb. Dette års dommer er Søren Aaen.

Vinderen vil modtage ærespræmier fra Veidelands.

Takket være en bred sponsoropbakning vil der være ærespræmier til og med 5. hesten i hhv. ATAKs Fødselsdagsløb Trøstfinale og ATAKs Fødselsdagsløb Finale.

Vi gør opmærksomme på, at ærespræmierne til ikke-vindende ekvipager skal afhentes på banens kontor ved Jette.

Vi håber at se en masse, der vil give vores amatører en god aften med fantastisk stemning til løbene